0541 - 35 26 71
  0541 - 35 26 71
Ga naar de inhoud
De eerste afspraak

Tijdens uw eerste onderzoek wordt uw gebit grondig gecontroleerd, eventueel met behulp van röntgenfoto's. Daarna bespreekt uw tandarts de uitslag met u en maakt een persoonlijk behandelplan naar uw wensen.
Bij dit eerste bezoek willen wij u vragen het volgende mee te nemen:
  • Uw identificatiebewijs
  • Gegevens over uw gezondheid en medicijngebruik.
  • Indien mogelijk gegevens van uw vorige tandarts.

Medische gegevens
Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons bij uw bezoek te informeren over veranderingen in uw gezondheid. Denkt u aan medicijngebruik, zwangerschap, ziektes, allergieën, infecties etc.
CONTACTGEGEVENS

Denekamp
Dunantstraat 9
7591 AZ  Denekamp  
T: 0541 - 35 26 71

Oldenzaal
St. Plechelmusplein 17
7571 EG  Oldenzaal  
T: 0541 - 52 08 08

Huisregels
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteren we de volgende huisregels binnen onze praktijk:

  1. Neem tijdens uw bezoek altijd uw ID- kaart of paspoort, verzekeringspas en afsprakenkaart mee.

  2. Wij verzoeken u wijzigingen van uw adresgegevens, ook email en (mobiele) telefoonnummer, verzekeringsgegevens, medicatiegebruik of veranderingen in uw gezondheid zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

  3. Wij vragen u om 5 min. voor uw afspraak in onze praktijk aanwezig te zijn.

  4. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u ons minimaal 24 uur voor de afspraak te informeren. Na een eerste verzuiming zijn wij bij een tweede keer zonder berichtgeving genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen en dan worden ook de eventuele geplande afspraken geannuleerd. Bij de derde verzuiming, zonder berichtgeving, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen en u te verwijderen uit ons patiëntenbestand.
Doorverwijzen naar specialisten
Centrum voor Tandheelkunde De Kleine werkt nauw samen met verschillende tandheelkundige specialisten, zoals kaakchirurgen, implantologen, orthodontisten, parodontologen, kindertandartsen, het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde en tandprothetici. Indien noodzakelijk kunnen wij u doorverwijzen.

Privacy
Met patiënteninformatie wordt binnen Centrum voor Tandheelkunde De Kleine zorgvuldig omgegaan. Deze gegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor de medewerkers. Wij hebben verschillende toepassingen om uw privacy te waarborgen.
Voor de overdracht van uw patiëntendossier en -informatie zult u altijd toestemming moeten geven. Verzenden van uw gegevens kan via Zorgmail, waarbij data worden versleuteld.Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Als het gaat om uw gebit bent u vanzelfsprekend kieskeurig. U wilt zeker weten dat een tandarts deskundig is. Maar wie moet u kiezen voor uw tanden? Hoe weet u zeker dat een tandarts aan kwaliteitsnormen voldoet? Om daar helderheid over te geven, is in 2007 het openbare Kwaliteitsregister Tandartsen opgericht. Kwaliteitsgeregistreerde tandartsen moeten aan vijf registratienormen voldoen. Een daarvan is het volgen van bij- en nascholing en intercollegiaal overleg. Tandartsen met het KRT-keurmerk laten zien dat zij voor optimale tandheelkundige zorg in de praktijk staan.
Om onze kwaliteit ook voor u toetsbaar te maken, zijn we ingeschreven in het KRT.

Een klacht ?
Vindt u dat wij u onjuist, onvolledig of onzorgvuldig geïnformeerd of behandeld hebben, laat het ons weten. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit waarom we bepaalde zaken op een bepaalde manier doen of gedaan hebben. Een gesprek kan al veel onduidelijkheden wegnemen. Wanneer u na deze uitleg nog niet tevreden bent, zoeken we eventueel samen met u naar een oplossing. U kunt ook contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP) van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde (KNMT). De klachtenregeling van het KNMT voldoet aan de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector.
Kijk voor meer informatie op www.knmt.nl
Tarieven Centrum voor Tandheelkunde De Kleine
De tandartstarieven zijn vastgesteld door de overheid. Dit betekent dat de tarieven voor elke tandarts gelijk zijn.
Voor een overzicht van de tarieven en verdere informatie over zorgverzekeraars verwijzen wij graag naar de website www.allesoverhetgebit.nl


Vergoeding door de zorgverzekeraar
De meeste behandelingen voor volwassenen worden niet door de basisverzekering gedekt. Bij een aanvullende (tand)verzekering krijgt u mogelijk wel een vergoeding voor de behandeling. Per zorgverzekeraar en zorgverzekering kunnen deze vergoedingen verschillen.
Behandelingen voor iedereen onder de 18 jaar worden wel door de basisverzekering gedekt, met uitzondering van bruggen, kronen en orthodontie. Neem contact op met de verzekeraar als u wilt weten welke behandelingen worden gedekt of kijk op www.allesoverhetgebit.nl

Uw factuur komt per  e-mail.
In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan Infomedics. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten. Infomedics verstuurt de facturen digitaal. Dat bespaart kosten en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.
In plaats van een factuur per post ontvangt u nu een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op infomedics.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op infomedics.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt.
Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag?
Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.
Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op infomedics.nl Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van infomedics.nl via 036- 2031900

Begroting
Bij grotere en uitgebreide behandelingen adviseren wij u om een begroting te vragen. Hiermee kunt u bij uw verzekering navragen wat u daarvan vergoed krijgt. Overigens krijgt u van ons, voor behandelingen boven € 250,- automatisch een kostenraming. Tijdens de behandelingen kunnen zich onvoorziene complicaties voordoen die extra kosten met zich meebrengen.
OPENINGSTIJDEN

Denekamp
Maandag     11.30 -  20.00 uur
Dinsdag          7.30 - 18.30 uur
Woensdag     7.30 - 20.00 uur
Donderdag    7.30 - 16.00 uur
Vrijdag            7.30 - 16.00 uur

Oldenzaal
Maandag        7.30 - 16.00 uur
Dinsdag          7.30 - 16.00 uur
Woensdag     7.30 - 20.00 uur
Donderdag    8.30 - 17.00 uur
Vrijdag            7.30 - 16.00 uur

De praktijk is gesloten op :


KLANTENERVARING
Online inschrijven als nieuwe patiënt
Centrum voor Tandheelkunde De Kleine heeft direct ruimte voor nieuwe patiënten. Vul het inschrijfformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact u op.


Oldenzaal

St. Plechelmusplein 17
7571 EG  Oldenzaal  
T: 0541 - 52 08 08
TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID:

Denekamp en Oldenzaal

Maandag       7.30  -  19.30 uur
Dinsdag         7.30  -  15.30 uur
Woensdag    7.30  -  19.30 uur
Donderdag   7.30   -  16.30 uur
Vrijdag           7.30   -  11.30 uur
Denekamp

Dunantstraat 9
7591 AZ  Denekamp  
T: 0541 - 35 26 71
CONTACTGEGEVENS
A.P.W. de Kleine 2012 - 2018
A.P..W. de Kleine 2012 - 2018
Terug naar de inhoud