huisregels - Centrum voor Tandheelkunde De Kleine

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

huisregels


huisregels


Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteren we de volgende huisregels binnen onze praktijk:

1. Neem tijdens uw bezoek altijd uw ID- kaart of paspoort, verzekeringspas en afsprakenkaart mee.

2. Wij verzoeken u wijzigingen van uw adresgegevens, ook email en (mobiele) telefoonnummer, verzekeringsgegevens, medicatiegebruik of veranderingen in uw gezondheid zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

3. Wij vragen u om 5 min. voor uw afspraak in onze praktijk aanwezig te zijn

4. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u ons minimaal 24 uur voor de afspraak te informeren. Na een eerste verzuiming zijn wij bij een tweede keer zonder berichtgeving genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen en dan worden ook de eventuele geplande afspraken geannuleerd. Bij de derde verzuiming, zonder berichtgeving, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen en u te verwijderen uit ons patiëntenbestand.


 

Uitzenden medische gegevens via mail

In overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming willen wij u erop attenderen dat eventuele huisgenoten zich toegang kunnen verschaffen tot uw medische gegevens.
Mocht u uw patiëntengegevens graag via de mail verstuurd willen hebben en niet via de post, willen wij u erop wijzen dat dit een niet beveiligde verkeersstroom is, en vragen wij u toestemming te verlenen voor het verzenden van uw gegevens.


 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu